Forretter
- Fiskevariation, 3 forskellige fiskeanretninger med sprøde salater
75,- - Røget laks med spinat-æggestand
75,- - Klar suppe m/urter i Juillene samt hønseboller
60,- - Tarteletter med høns i asparges
59,- - Parmaskinke med ristet kerner, parmesan og melon
69,- - Kroens rejecocktail
65,- - Røget ørredmoussé på citrus-urter, dertil tomatcreme
75,-
Hovedretter
- Gammeldaws oksesteg med 2 slags grøntsager, waldorffsalat, hvide og brune kartofler,skysovs samt surt/sødt
145,- - Sprødstegt andebryst med krydderkartofler, 2 slags garniture
179,- - Svinekam med sprøde svær, hvide og brune kartofler, rødkål samt skysovs
152,- - Lammeculotte med ratatouille, brocoli- timbale, urtekartofler og lammesky
178,- - Perlehøne med rodfrugtstand, timian- flødesovs og kartoffeltærte
175,- - Kalvefilet med svampesauce, sprøde grøntsager og smørristede persillekartofler
179,- - Oksemørbrad med de luxe garniture, skysauce og kartoffeltærte
209,- - Krondyr, 2 slags grøntsager, waldorff- salat, vildtflødesauce, surt og sødt
198,- - Krondyr med de luxe garniture, kraftig timiansauce og kartoffeltærte
209,-
Desserter
- Hjemmelavet islagkage med frugtsamt frugtsauce
65,- - Pandekager med vanilieis samt lun chokoladesauce
65,- - Fløderand med lun jordbærsauce
58,- - Kroens dessert-talerken, kage- og is-overraskelse
79,- - Brownies med hjemmelavet vanilleis
69,-
Natmad
2 slags tærter med salat
65,-
Supper: Asparges/karry/gullasch
60,-
Biksemad med spejlæg
60,-
Kyllingebryst med pastasalat
65,-
2 slags hjemmelavede pizza
69,-
Pølsebord med hjemmebagt rugbrød
79,-
Husets vin, hvidvin/rødvin/dessertvin 309/309/329
Vinarrangement 7 timer A libitum :
Hvidvin, rødvin, 1 glas dessertvin,
øl og vand 300,-
Kaffe/the 35,-
Sødt/småkager 27,-
Sødt / hjemmelavet knas 35,-