Forretter
- Fiskevariation, 3 forskellige fiskeanretninger med sprøde salater
89,- - Røget laks med spinat-æggestand
85,- - Klar suppe m/urter i Juillene samt hønseboller
70,- - Tarteletter med høns i asparges
70,- - Parmaskinke med ristet kerner, parmesan og melon
78,- - Kroens rejecocktail
75,- - Røget ørredmoussé på citrus-urter, dertil tomatcreme
85,-
Hovedretter
- Gammeldaws oksesteg med 2 slags grøntsager, waldorffsalat, hvide og brune kartofler, skysovs samt surt/sødt
169,- - Sprødstegt andebryst med krydderkartofler, 2 slags garniture
199,- - Svinekam med sprøde svær, hvide og brune kartofler, rødkål samt skysovs
165,- - Lammeculotte med ratatouille, brocoli- timbale, urtekartofler og lammesky
198,- - Perlehøne med rodfrugtstand, timian- flødesovs og kartoffeltærte
199,- - Kalvefilet med svampesauce, sprøde grøntsager og smørristede persillekartofler
225,- - Oksemørbrad med de luxe garniture, skysauce og kartoffeltærte
279,- - Krondyr, 2 slags grøntsager, waldorff- salat, vildtflødesauce, surt og sødt
249,- - Krondyr med de luxe garniture, kraftig timiansauce og kartoffeltærte
269,-
Desserter
- Hjemmelavet islagkage med frugtsamt frugtsauce
79,- - Pandekager med vanilieis samt lun chokoladesauce
85,- - Fløderand med lun jordbærsauce
79,- - Kroens desserttallerken, kage- og is-overraskelse
99,- - Brownies med hjemmelavet vanilleis
90,-
Natmad
2 slags tærter med salat
79,-
Supper: Asparges/karry/gullasch
75,-
Biksemad med spejlæg
75,-
Kyllingebryst med pastasalat
79,-
2 slags hjemmelavede pizza
89,-
Pølsebord med hjemmebagt rugbrød
109,-
Husets vin, hvidvin/rødvin/dessertvin 349/349/379
Vinarrangement 7 timer A libitum :
Hvidvin, rødvin, 1 glas dessertvin,
øl og vand 325,-
Kaffe/the 35,-
Sødt/småkager 30,-
Sødt / hjemmelavet knas 40,-