Nytårs Menu Slukefter Kro 2023/2024
Super lækker 4 retters menu som er 90% klar til jer, de sidste 10% er anretning og opvarmning
Der følger vejledning på Facebook til tilberedning og anretning.
*!!*Menu*!!*
*Forret*
Cremet Jordskokkesuppe – rimet kammuslinger – syltet jordskokker
Lækkert brød fra eget bageri
*Mellemret*
Rødbedetartar – syltet sennepskorn – estragonmayo og revet ost
(Lavet på saltbagte rodbeder – fantastisk vegetarret)
*Hovedret*
Urtestegt Dansk kalvemørbrad – selleripure – solbærsauce – kartoffelgratin – grønt
*Dessert*
Konditorens Nytårs Æbledrøm,- Sprød kage med æblecreme på æblebund dertil hvid chokolademousse
Vi anbefaler at have indkøbt lidt vaniljeis i forvejen.
*2 stk. kransekage konfekt fra konditoren*
4 retter menu & kransekage
375 kr. pr. person
Nytårsmenu Børn (2-12 år)
Lassagne – sprødt grønt
Pandekager – frugt
vi anbefaler at have indkøbt lidt vaniljeis i forvejen.
150 kr. pr. person
Bestilling er 100% bindende aflevering forgår i vores store udendørs pavillon i tidsrummet den 31/12 kl. 11.00 – 14.00 (Husk kontanter til afregning)
Bestil via mail til info@slukefter-kro.dk
Husk Navn – Telefon – Antal couv. – skriv Nytårsmenu
VINMENU
Vine tilsmagt og tilpasset til nytårsmenuen – til at tage med til menuen
Chateau Lamarliere, Champagne, Frankrig Pris 198 kr.
Intet nytår uden Champagne.
Klassisk blend af Pinot Noir, Pinot Meunier og chardonnay. Florale noter af friske frugter som æbler, pærer og citron.
Serveringstemperatur 8-10 grader, hvis du har mod på det, så prøv at sable den. ”Maks festlig”
Kronenland, Riesling, Pfalz, Tyskland Pris 75 kr.
Riesling er bare altid godt.
Frugtig vin fra det smukke Pfalz, hvor det solrige klima og skiferholdig jorde giver super frugtige og mineralske vin. Et lækkert glas til den cremede Jordskokkesuppe.
Serveringstemperatur 6-8 grader.
Hilmars Springs, Zinfandel, Californien, USA Pris 75 kr.
Vi elsker jo alle sammen Zin.
Lækker mørk rubinrød farve der får mundvandet til at løbe. Noter af brombær, jordbær og anelser af vanilje skaber en fantastisk symfoni. Et dejligt frugtig modspil til friske og fede rødbede ret.
Serveringstemperatur 12-14 grader.
Antico Monastero, Barbera D´asti, Piemonte, Italien Pris 95 kr.
Italiensk brombasse, Hvorfor. ”Hvorfor ikke.” Italien er altid godt.
Bærbombe med livgivende sprød syre og dejlige friske tanniner. En vin der kan nydes til det hele, men især kommer til sin ret sammen med Solbærsaucen.
Serveringstemperatur 16-18 grader.
2004 Manfred Weiss, Neuburger, BA, Neusiedlersee, Østrig
Pris ½ fl. 85 kr.
Østrigs gylden nektar, den perfekte afslutning.
BA ”Beerenauslese” er fantastisk sød gylden nektar fra Østrig med næsten 20 år på bagen.
Et fantastisk glas der går som en drøm til æble og hvid chokolade.
Serveringstemperatur 6-8 grader.